Call 24 Hours: 1.888.222.5847

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneen remontti ja saneeraus

LVI Manse toteuttaa myös turkulaisten yksityistalouksien kylpyhuoneiden remontit ja saneeraukset vaivatta. Teemme kaiken täydellisestä remontista kylpyhuoneen pintaremonttiin, juuri niin laajasti ja laadukkaasti mitä kohde vaatii. Remontoimme niin modernit kuin puu- tai jugend-rakennuksiin sopivat pesutilat laadukkaalla työnjäljellä. 

On järkevää teettää märkätilojen remontit LVI-alan ammattilaisella, jotta työ on korkeatasoista ja saneeratut tilat varmasti vesitiiviit. Hyvin suunniteltu remontti toteutetaan ripeästi ja sinun asumismukavuuttasi mahdollisimman vähän häiriten. Remontti kestää keskimäärin 2-3 viikkoa. Teemme myös öljynpoltinhuoltoja Tampereen seudulla.

Autamme sinua myös pintamateriaalien valitsemisessa ja tilaamisessa. Tarvittaessa saat kylpyhuoneen pintojen ja kalusteiden suunnitteluun tueksesi sisustussuunnittelijakumppanimme. 

Tutustu toteuttamiimme kylpyhuoneremontteihin ja saneerauksiin kuvagalleriassa.

Tee arviointipyyntö kylpyhuoneremontista tai soita meille!Kotitalousvähennys LVI-töistä

Muistathan, että olet oikeutettu yrityksellä teettämästäsi työstä kotitalousvähennykseen. Vähennys koskee työn osuutta, ei käytettyjä materiaaleja. Tarkasta voimassa oleva kotitalousvähennyksen enimmäismäärä verottajan sivuilta. Tarvittaessa saat meiltä neuvoja vähennyksen hakemisessa.

Kotitalousvähennys 2017

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 000 euroa [(5 000 x 50 %) – 100) = 2400 euroa]. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset.

LVI-palvelut taloyhtiöille ja kiinteistöille

LVI Manse:llä on 20 vuoden kokemus linjasaneerauksista Turun alueella.

LVI- eli linjasaneeraus tarkoittaa putkiremonttia, jossa uusitaan käyttövesiputkisto sekä tarvittaessa viemäriputket. Saneeraukseen voi sisältyä myös sähköverkkojen ja datakaapelien uusiminen kiinteistön tarpeista riippuen.

Kiinteistöjen täydellinen LVI-saneeraus tulee tehdä 30-40 vuoden välein ja putkiston venttiilien tila on hyvä tarkastuttaa 15-25 vuoden välein. Hyvin hoidettu putkisto tekee asumisesta turvallisempaa, tuo säästöjä ja turvaa kiinteistön arvon. Myös juomaveden laatu paranee.
Toteutamme kiinteistöjen LVI-saneeraukset asukasystävällisesti ja turvallisesti. Saneeraus suunnitellaan asuntokohtaisesti asukkaiden kanssa. Hyvä tiedotus ja sovittujen aikataulujen noudattaminen ovat meille tärkeää.

Linjasaneeraus toteutetaan joko perinteistä tai hybridimenetelmää noudattaen. Saneerauksen kesto ja kustannukset riippuvat valituista työmenetelmistä.

Linjasaneeraukseen voi liittää myös märkä- ja wc-tilojen sekä keittiöiden uusimisen ja pintaremontit. Yhteistyökumppaniverkostomme tarjoaa asukkaillenne valittavaksi ajanmukaiset ja korkealaatuiset pintamateriaalit ja kalusteet.

Hyvin toteutettu linjasaneeraus on toteutukseltaan yksilöllinen ja muunneltava
täyttää asiakkaan odotukset ja toiveet on selkeästi ja ajoissa tiedotettu minimoi työstä johtuvat häiriöt ja vesikatkot on tehty laadukkaasti ja hyvien asennustapojen mukaisesti
on esteettisesti laadukas.

Tilaa Ilmainen putkiremonttikartoitus tai tee arviointipyyntö kiinteistön LVI-saneerauksesta.